Explorer Tag


Have some fun! Explore the 6 articles tagged with explorer.
Fixing for IE10 and Other Updates
I happened to load my sites into IE10 the other day and noticed the reflections were broken. Generally, I wouldnít care much as I donít use IE except at work. However, I thought it best that things not continue to look different. I updated reflection.js to the latest version. I also updated jquery…
Posted May 11, 2013 by Steven 2 min read

Not Having Any Fun with IE8
I got around to upgrading IE8 to the latest beta 2 today. Mostly, I wanted to see if they had fixed the float issues. Well, they had ó at least the float that was also broke on Microsoftís own site now worked. However, my site still had a problem…
Posted Oct 04, 2008 by Steven 1 min read

Going Full Time with Safari
I never thought Iíd change browsers again, but Iíve found myself using Safari full time now. I really enjoyed using IE7, but a few of Firefoxís features had me hooked on it. The problem is, Iíve always had memory issues and, lately anyway, frequent hangs and crashes…
Posted Mar 22, 2008 by Steven 4 min read

IE8 Beta Not So Great
So, I actually liked IE7, but ended up going to FireFox because I really liked some of its features and plug-ins. However, Iíve always enjoyed the look and feel of IE7, so when IE8 Beta was announced, I wanted to give it a try to see if IE8 was going to win me back…
Posted Mar 07, 2008 by Steven 3 min read

Safari - 3.0.4
It appears that a new version of Safari is out: 3.0.4. It is still a public beta, but they did fix a few niggles from the last version. For one, tool tips now work. For another, the inline spell checking is now working. Looks like IE7 is still lagging in that area…
Posted Nov 19, 2007 by Steven 2 min read

RSS Fixes - Sort of
Iím trying to get Brief in Firefox to display my site image. For some reason, it wonít display the image and I canít seem to figure out why. It displays other sites images fine. Sigh. While trying to get this to work, I also fixed some issues with the subject line not always working properly in XML…
Posted Nov 19, 2007 by Steven 1 min read